تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 642
بازدید هفته : 2876
بازدید ماه : 5154
بازدید کل : 184500
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::انگور، چربی مضر خون را کاهش میدهد::::...
یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف انگور در کاهش چربی مضر خون موثر است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز؛ مهمترین مواد مغذی تشکیل دهنده انگور را کربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یکصد گرم انگور، ۱۶ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است که قند خون بدن را نیز تامین میکند.
وی گفت: حجم هر ۱۵ عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب میشود.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه انگور با داشتن فیبر در کاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حرکات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد.
وی همچنین افزایش سطح ایمنی بدن،بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از فواید روغن هسته انگور عنوان کرد.
کارشناس تغذیه در یزد گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
نقیایی در پایان به بیماران دیابتی توصیه کرد:ازمصرف بیش از حد میوه انگور خودداری کنند،چرا که مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
نظرات شما عزیزان: